2016-05-27 19:35:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Gyanút kelt párja szívében

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Rengeteg energiája van, szinte az összes házi munkával végez délelőtt. Arra viszont figyeljen, hogy ne legyen olyan egoista! Azért, mert a kedvese nem pont ugyanazt, vagy ugyanúgy akarja, amit ön, még nem esküdt ellensége. Legyen megértőbb!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehéz hetet tudhat maga mögött, igazán ráfér önre a pihenés. Jobban meg kellene erősítenie a baráti kapcsolatait! Az utóbbi időben hajlamos volt elhanyagolni őket – találkozzon ma velük!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Feszült hangulatban ébred, és a legkisebb félreértésen is felhúzza az orrát. Nem jó, ha folytonosan a szőnyeg alá söpri a gondokat, ám az sem, ha mindent észrevesz, és minden apróságot szóvá tesz… Ne legyen annyira kritikus!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha ön egyedülálló, akkor ki kellene használnia ezt a napot: ma érdekes ismeretségeket köthet, talán még egy új szerelem is beléphet az életébe! A családban ön fontos helyet foglal el, erre ma bizonyítékot kaphat a szeretteitől.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Zárkózottabb a szokásosnál mostanában – talán valamilyen kellemetlen csalódásban lehetett része az elmúlt hetekben. Itt az ideje, hogy változtasson ezen, menjen társaságba! Remekül fog szórakozni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap nyugtalannak látszik, de ön maradjon higgadt akkor is, ha ön körül mindenki túlhajszolja magát. Jó lenne, ha a bevásárlást másra hagyná, mert kisebb anyagi veszteséget mutatnak a bolygóállások.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne hagyja, hogy bárkinek a rossz hangulata átragadjon önre! Egy baráti kapcsolatban sikerül közelebb jutnia a másihoz, és ez nagy örömmel tölti le.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remekül alakul a mai napja! Nagyon jó hírt kaphat egy családtagjától, ami feldobja a hangulatát. Ez az információ ráadásul a jövőjére is befolyással lehet! Este lazítson egy kicsit a párjával!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Nyugodtan kipróbálhat olyan dolgokat is, amikhez eddig egyáltalán nem volt bátorsága. Ha ön magányos, akkor már egyre erősödik önben a gondolat, hogy változtasson ezen. Ehhez azonban először is az önbizalmát kell helyreállítania.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében jár már. A párja talán neheztel önre, mert elhanyagolta az utóbbi időben. Töltsenek ma minél több időt együtt! A közös élmények most tényleg közelebb hozzák önöket egymáshoz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Furcsa viselkedésével gyanút kelt a párja szívében. Pedig lehet, hogy éppen az ő számára készít elő valamilyen kellemes meglepetést. Inkább tisztázza a helyzetet, nehogy veszekedés legyen a dologból!

Halak: II. 19. - III. 20.
Nyugtalan hangulatban ébred, nehezen találja a hangot a többiekkel. Szakadjon ki a megszokott környezetéből, sétáljon, keresse a természetet, nyissa ki a szívét! Inkább arra hallgasson, mint az eszére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: